Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Rykte: Inget Red Dead Redemption 2 till PS5 eller Xbox Series X

Det verkar som att Rockstar bestämt sig för att avbryta allt arbete på sitt western-epos, trots enorma försäljningssiffror...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Grand Theft Auto V släpptes ursprungligen till Playstation 3 och Xbox 360, men uppgraderades så småningom till PC. Därefter lanserades ytterligare en version till Playstation 4 och Xbox One, och senast även till Playstation 5 och Xbox Series S/X.

Red Dead Redemption 2 har inte behandlats på samma fina sätt, trots att det är en enorm succé och tillika av de bäst säljande spelen genom tiderna med över 44 miljoner sålda exemplar. Förra veckan bekräftade Rockstar att de mer eller mindre drar ut pluggen för online-stödet och uppdateringarna till spelet, och nu hävdar ett nytt rykte från en Rockstar-insider att en uppgraderad version av det majestätiska västernäventyret till Playstation 5 och Xbox Series S/X också lagts på hyllan.

Det verkar som om Rockstar helt enkelt har bestämt sig för att satsa fullt ut på Grand Theft Auto VI, och Red Dead Redemption 2 kommer därmed, trots sin enorma framgång, lämnas kvar på den dammiga tågperrongen i Valentine.

Red Dead Redemption 2

Tack GamingBolt

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content