Svenska
Gamereactor
nyheter
Time Flies

Svartvita flugsimulatorn Time Flies utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Strax efter att Summer Games Fest nått sin ände fick vi se hur Double Fine Productions farsa Tim Shafer blåste ut ljusen på en födelsedagstårta, och gratulerade Day of the Devs på tio års-dagen. Vad Day of the Devs är för nåt? Världens äldsta och - enligt Shafer - bästa festival för indiespel, kurerad av nämnda studio.

Först ut på Day of the Devs i år var Time Flies, ett spel om den begränsade tid vi har här på jorden. Låter det väl deppigt, kanske? Men låter det lika deppigt om jag säger att det handlar om hur en fluga ska uppfylla sin bucket list innan dess tid är över? Time Flies är designer Michael Freis och programmerare Raphael Munoz till synes lika enkla som galghumoristiska flugsimulator. I en oerhört magert tecknad miljö ska du göra så gott du kan att uppfylla dina drömmar, innan du till exempel råkar drunkna i ett vinglas eller fastnar i flugklister.

Visst var Time Flies knappast ett av kvällens största spel, men definitivt ett av de mest egensinniga. 2023 är året vi lajvar fluga, och plattformarna som gäller är PC, Mac, Playstation och Switch. Se trailern nedan, och mys till hissjazz och planlöst flugsurr.

HQ
Time FliesTime FliesTime Flies

Relaterade texter



Loading next content