Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Nu kan du vinna ett HyperX Cloud Alpha Wireless

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Även om uppkomsten av trådlös laddning, trådlösa möss och tangentbord har varit ett mycket trevligt tillskott för många spelare som vill ha ett snyggt skrivbord, finns det inget som slår trådlösa headse. Trådlös anslutning är en daglig komfort som alla borde uppleva, och friheten att gå och ta en bit mat utan att bryta kommunikationen eller förstöra fördjupningen i spelet var en stor förändring för många.

Det största problemet med trådlös utrustning är strömförlusten som orsakas av sändaren, som många märken kämpar med. För några år sedan hade några headset nått en batteritid på 100 timmar per laddning, men HyperX har tredubblat detta till imponerande 300 timmar - vilket innebär att du med största sannolikhet bara behöver ladda en gång i månaden. En full laddning görs på bara 4,5 timmar via USB-C.

HQ

Detta kombineras med en hörlur som stöder DTS Headphone: X Spatial Audio, som ger 3D-ljudupplevelsen. Bithastigheten är 24 med en samplingshastighet på 48 kHz.

Själva enheterna är dubbelkammare 50 millimeter med neodymmagnetsystem, som levererar samma ljud som den trådbundna versionen, men är lättare. Själva anslutningen är 2,4 GHz via en USB-dongel och är helt integrerad med NGNUITY-mjukvaran. Det hela knyts ihop av en aluminiumram, och hörsnäckorna innehåller både det solida volymhjulet, mikrofonövervakning och mute, samt en löstagbar mikrofon som är certifierad för Discord och TeamSpeak, och har en lysdiod som talar om när mikrofonen är dämpad, och självklart har den brusreducering. Bågen är givetvis justerbar och kuddarna är gjorda av memory foam klädd i mjukt konstläder.

Och nu till det roliga - genom att lämna en kommentar nedan kan du faktiskt vinna ett av dessa!

Berätta bara för oss vad du gillar bäst med trådlöst. Det bästa svaret som ges senast den 3:e juni kommer att vinna ett exemplar!

Priset har ett värde av 2299 kronor och kan inte växlas mot kontanter eller annat av något värde. Tävlingen är endast öppen för personer som har sin officiella och juridiska adress, och som bor och är lagligen bosatta i Norge, Finland, Sverige eller Danmark.

Nu kan du vinna ett HyperX Cloud Alpha Wireless


Loading next content