Svenska
Gamereactor
nyheter
Returnal

Rykte: Returnal är på väg till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det Baftavinnande, lika hutlöst snygga som svåra Returnal var en av förra årets största överraskningar, och bara förra månaden fick Selenes gastkramande tidsloop nytt liv med spelläget Tower Ascension och möjlighet att spela co-op online. Nu ser det ut inte heller ut som att PC-spelare inte behöver sukta från sidlinjen längre.

Likt tidigare Playstationexklusiviteter som Horizon: Zero Dawn, Ghost of Tsushima, Days Gone och God of War, ryktas det nu om att Returnal ska ta samma kliv över formaten. Det är Eurogamer som rapporterar om att tecken börjat dyka upp på SteamDB (verktyg för Steamdata) som antyder en formatmigration. Referenser och ord syftandes till Tower of Sisyphus, Selenes farkost Helios och planeten Atropos har nämligen skymtats.

Efter gårdagens uttalande av Sonys Jim Ryan om att Sony ämnar tjäna över 300 miljoner dollar på PC-spel under året, känns det inte särskilt otroligt att ryktet skulle bära någon form av sanning, speciellt inte eftersom Housemarque nu är en Sony-studio. Andra frågetecken finns dock: eftersom Returnal är det första exklusiva PS5-spelet att migrera till PC, kan man undra hur de Dualsense-anpassade kontrollerna ska översättas till mus och tangentbord.

Returnal
Har du saknat Returnal på PC?

Relaterade texter

8
Svag lansering av Returnal till PC

Svag lansering av Returnal till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Returnal anses allmänt vara en höjdare och vann till och med priset Årets spel 2022 vid förra årets BAFTA-event. Det verkar dock som om denna kritiska framgång inte...



Loading next content