Svenska
Gamereactor
nyheter
For The King II

Digitala brädspelet For The King II har utannonserats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Curve Games och IronOak Games har utannonserat att deras fyra år gamla, digitala brädspel For The King kommer att få en uppföljare kallad For The King II. Förutom den återanvända titeln utlovas flera nya finnesser, däribland möjligheten att spela co-op på fyra spelare.

Pressreleasen utlovar ett helt gäng nya miljöer att utforska, såväl som en uppdaterad grafisk design (de ljuger inte, kolla in trailern nedan!) och ett nytt soundtrack. Därtill menar utvecklarna att de till uppföljaren velat satsa ännu mer på strategi och valmöjligheter. Tyvärr är halvdiffust säljsnack allt vi får hålla till godo med sålänge, då mer intrikata detaljer är höljda i dunkel.

Relasedatum är satt till "någon gång under 2023" och formatet är PC, men med tanke på att föregångaren så småningom släpptes till multiformat är det ingen högoddsare att vi nog kan se fram emot det här också.

HQ
For The King II
For The King IIFor The King II

Relaterade texter

0
For the King II släpps nästa månad

For the King II släpps nästa månad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar strategispel, särskilt sådana som är inspirerade av brädspel, har du säkert full koll på For the King. Det utvecklades av IronOak Games, och en uppföljare...



Loading next content