Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Playstation Showcase blir av i september

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi alla vet så ställdes E3 in i år men det lär trots det inte någon direkt brist på utannonseringar och events i sommar. Vi kan istället se fram emot Summer Game Fest, IGN Summer of Gaming, PC Gaming Show och förstås Bethesda och Xbox event. Sony däremot ser inte ut att köra något under nästa månad, enligt en läcka från Twitter-kontot AccountNgt så ser Sony ut att köra sitt i september istället. Enligt samma källa ska då också det nya Sly Cooper-spelet utannonseras officiellt efter att ha omgetts av rykten en längre tid.

Skulle Sony nu köra Playstation Showcase i september så stämmer det överens med uppgifterna som Jeff Grubb på VentureBeat kom med i ett tidigare skede. Grubb hade hört från flera olika personer att Sony först planerade att köra i juni men att han sedan fick höra att det mest troligt inte skulle bli något förrän i september.

Till dess att Sony själv utannonserar ett datum så får vi helt enkelt vänta och se, som alltid med rykten så är det klokt att ta det med en nypa salt.

Rykte: Playstation Showcase blir av i september
Enligt ryktet så kommer Sly Coopers återkomst utannonseras på Playstation Showcase


Loading next content