Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding 2: On the Beach

Hideo Kojima twittrar kryptiskt efter Death Stranding 2-rykten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara några dagar sedan som Norman Reedus av allt att döma bekräftade att det jobbas på Death Stranding 2, något som dock fortfarande inte bekräftats av Hideo Kojima själv. Nu har han dock twittrat och även om det inte rör sig om någon bekräftelse så lär det heller inte minska ryktena om uppföljaren.

I tweeten som närmast verkar vara ett direkt svar på Reedus uttalande om tvåan så skriver han kort och gott bara "Go to your private room, my friend" samt postar ett par bilder på sig själv och Reedus. Har man spelat Death Stranding så kommer man gissningsvis gå igång på detta, private rooms är ju en direkt referens till Death Stranding. Det är vad de rum som Sam stannar i medan han utforskar världen kallas och finns utplacerade runt om i världen.

Man bör som sagt inte ta detta som en bekräftelse på att spelet är under utveckling, men det känns någonstans ändå som att en utannonsering kanske inte är så långt bort. Fortsättning följer.

Death Stranding 2: On the Beach
Hideo Kojima är fortsatt lurig och eldar på rykten om Death Stranding 2 ytterligare

Relaterade texter

0
Rykte: Death Stranding 2 släpps under 2025

Rykte: Death Stranding 2 släpps under 2025

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att Hideo Kojima och kompani har arbetat med Death Stranding 2 under en längre tid, men exakt hur långt de kommit på projektet är okänt. Vissa har dock börjat peka...



Loading next content