Svenska
Gamereactor
nyheter
V Rising

V Rising har sålts i 500 000 exemplar på tre dagar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Svenska utvecklaren Stunlock Studios har precis utannonserat att deras survival-horror med tema vampyrer nu har sålt i över 500 000 exemplar och detta bara på tre dagar. Än mer imponerande blir de siffrorna om man har i åtanke att spelet ännu bara är i Early Access på Steam.

I skrivande stund har V Rising runt 112 000 aktiva spelare på Steam och servrarna tar emot upp till 50 spelare där ditt huvudsakliga mål är att bygga dig ett slott på en kontinent som fått namnet Vardoran. Du börjar dock spelandet som en försvagad vampyr som legat och slumrat i flera århundraden, vilket innebär att du behöver jaga och få i dig lite blod innan du kan gå vidare med dina byggplaner. När du är stark nog kan du därefter då börja bygga på ditt slott, förvandla människor till dina tjänare och stärka ditt vampyr-imperium. Under spelets gång kan du sedan skaffa dig både allierade och fiender, starta krig och mota heliga soldater som inget hellre vill än att sätta en påle i hjärtat på dig. Eftersom du spelar som vampyr så är även solen förstås din fiende och ett ständigt hot om du inte är på din vakt.

V Rising finns som sagt på Steam och kostar 19,99€ eller 210 svenska kronor.

V Rising
Svenska V Rising har alltså sålt i hela 500 000 exemplar på endast tre dagar.

Relaterade texter

0
Trailer: V Rising får ny gratis expansion

Trailer: V Rising får ny gratis expansion

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

V Rising: Secrets of Gloomrot heter den nya expansionen till ett av förra årets största vampyrspel. I Secrets of Gloomrot får spelaren möjlighet att utforska en helt ny...



Loading next content