Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök erbjuder många tillgänglighetsalternativ

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under "Global Accessibility Awareness Day" eller GAAD passade Santa Monica Studio i en blogg på att berätta vilka alternativ God of War: Ragnarök erbjuder till människor med funktionsnedsättning eller behov av extra stöd. Dessa funktioner kan användas av alla och fungerar som en möjlighet att anpassa din upplevelse efter dina behov. Några av exemplen är direkt hämtade från PC-utgåvan av föregångaren. Det finns funktioner som filter med olika färgkompositioner till att automatiskt springa. Ett av alternativen att ha ett sikte på skärmen är till för att minska symptom för människor som lider av rörelsekänslighet. Det finns betydligt fler och du kan spana in listan här. Några av funktionerna är helt nya som ett högkontrastläge där du kan färgsätta saker i miljöerna. Detta kan hjälpa till att få karaktärer eller saker i naturen att sticka ut bättre.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content