Svenska
Gamereactor
nyheter
Rabbids: Party of Legends

Kina-exklusiva Rabbids: Party Legends får global release

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har tidigare bara släppts i Kina men nu har det blivit officiellt att Ubisoft Chengdu-utvecklade Rabbids: Party Legends också kommer att släppas i övriga världen.

När Rabbids plötsligt får för sig att ta en sväng i tvättmaskinen så hamnar de i en helt annan tid och värld. En mytologisk värld av förödelse, inspirerad av den kinesiska romanen "Färden till Västern" av Wu Cheng'en. I detta multiplayerspel måste spelarna föra sina Rabbids genom tre olika städer och hem till tryggheten igen. Det låter kanske inte särskilt party men Party Legends har 50 trivsamma minispel, med allt från radiobilar till danssteg.

Upp till fyra spelare kan delta, antingen via 2v2 eller free-for-all. Det skall också vara möjligt att skapa sina egna skräddarsydda "spellistor" med egna favoriter bland de 50 minispelen som erbjuds och det går också att ställa in svårighetsgraden så att spelet passar alla åldrar och blir ett kul familjetidsfördriv.

Rabbids: Party Legends släpptes för första gången i augusti 2021 men då enbart för den kinesiska marknaden. Nu släpps det, den 30:e juni till Nintendo Switch, Playstation 4, Stadia och Xbox One.

Rabbids: Party of Legends

Relaterade texter



Loading next content