Svenska
Gamereactor
nyheter

Remaken av Eldfödd floppar värre än originalet på biograferna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det börjar närma sig fyrtio år sedan vi först fick smaka på Drew Barrymores krafter i filmatiseringen av Stephen King-boken. En film som verkligen inte gick något vidare på biograferna när den lanserades 1984 och även författaren själv utnämnde den till en av de absolut värsta filmerna baserat på hans många verk.

Tyvärr verkar det nu också som att den nyinspelade remaken med samma namn kommer gå ett liknande öde till mötes. Filmen lyckades bara spela in knappa fyra miljoner dollar mot en budget på cirka 12 miljoner dollar och har därmed en lång väg kvar till att ens kunna gå runt. Varken kritiker eller publik har varit det minsta imponerade och nyinspelningen av Eldfödd tycks helt sakna någon gnista.

Just nu har filmen knappa 12 procent i snittbetyg på Rotten Tomatoes och eventuella planer på en Firestarter 2 är nu högst osannolika. Kanske kommer nu framtida filmmakare se detta som ett tecken och hädanefter hålla sig långt borta från att försöka sig på att göra ännu en remake av boken. Har du planer på att se den nya Eldfödd och vad är dina förväntningar?

Remaken av Eldfödd floppar värre än originalet på biograferna
Hush, berätta inte för någon hur rutten vår film är!


Loading next content