Svenska
Gamereactor
nyheter

Två teaser trailers till Netflix Resident Evil-serie släppta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att Resident Evil kommer i serieformat till Netflix vet vi sedan tidigare och vi har dessutom redan fått ett datum för premiären men än så länge har det varit riktigt skralt med information och framför allt så har vi inte fått se någonting. Nu har det dock släppts två teasers som visar lite om vad vi kan förvänta oss av streamingjättens nya live-action-serie skriven av Andrew Dabb. En serie som har beskrivits som en actionpackad, tidshoppande överlevnadsskräck med en gnutta familjedrama och företagsintriger.

Serien utspelar sig både i nutid och år 2036. Platsen är New Raccoon City i Sydafrika där Jade Wesker, spelad av Ella Balinska kämpar för överlevnad mot både zombies och sitt förflutna. Det har gått fjorton år sedan zombieapokalypsen bröt ut och hon vet fortfarande inte vad som hänt hennes syster Billie, båda döttrar till Umbrella Corporation-anställda Albert Wesker, spelad av Lance Reddick.

Det ser väl i ärlighetens namn inte alls ut som spelen men Netflix har trots allt lyckats rätt bra med tidigare adaptioner av spel och de har ju zombie-erfarenheten från Army of the Dead så förhoppningsvis får vi se en underhållande serie när den har global premiär 14:e juli i år.

Se första teasern här!
Se andra teasern här!

Två teaser trailers till Netflix Resident Evil-serie släppta


Loading next content