Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite-proffs bötfälld efter hård kritik mot säsong 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den andra säsongen av Halo Inifinte rullades ut i förra veckan och har minst sagt mötts av blandad kritik, vissa delar har fått beröm men den negativa kritiken har varit desto hårdare.

Den som kanske varit allra mest upprörd är en av världens bästa Infinite-spelare Tyler "Spartan" Ganza som tydligt vädrade sitt missnöje via sin Twitter:

"My gun keeps f*cking jamming, the movement is wonky, I can't turn speed lines off. Who the f*ck approved this update lmao. My lord. I love the game but this has to be the worst update yet. Removing things nobody asked to be removed, adding things nobody asked to be in. This is just perplexing at this point. I truly cannot defend 343 on this one this is just a fat f*cking L."

Detta utspel har han nu blivit bötfälld för, det är dock oklart exakt vad av det han skrev som var så pass illa att man kände att han gick över gränsen och han har heller inte avslöjat något belopp, men gissningsvis rör det sig om någonstans mellan 1000-2000 dollar som är det vanliga beloppet för den typen av beteende enligt HCS (Halo Championship Series) uppförandekod.

Håller du med om Spartans kritik mot säsong 2 av Halo Infinite?

Halo Infinite
Lanseringen av säsong 2 har inte varit helt oproblematisk för 343 Studios.

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content