Svenska
Gamereactor
nyheter

Ingen ny 007 i sikte: "Ett stort beslut"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har ju snart hunnit gå ett år nu sedan Daniel Craig tackade för sig, bokstavligen gick upp i rök och lämnade efter sig ett svart hål av spekulationer. Vem skall nu axla manteln och hur skall historien egentligen fortsätta? Mängder med namn har under lång tid ventilerats i diverse kanaler och allt från Timothée Chalamet till Michael Fassbender, Tom Hardy och Idris Elba har föreslagits genom åren. Den senaste kandidaten som har seglat upp på listan över potentiella arvtagare är australiensaren Jacob Elordi, känd framför allt från HBO-serien Euphoria men än så länge vet vi egentligen inte mer nu än vad vi visste då och enligt producenten Barbara Broccoli i en intervju i Variety så kommer vi att få fortsätta att vänta. Det är stora skor som skall fyllas och ett stort beslut. Det kommer inte att stressas fram.

Och med tanke på hur högt Barbara Broccoli skattar sin numera pensionerade agent så förstår man att det blir en långdragen process. Hon har själv omnämnt Daniel Craig med superlativ som "en av planetens främsta skådespelare" och "en skådespelare med otrolig bredd som kan göra allt." och efter hans uppträdande i Macbeth, som just nu går på Broadway så slog hon till och med till och kallade honom "den bästa skådespelaren någonsin."

Craig har gått vidare i karriären och verkar stortrivas och Broccoli vill känna att det är helt rätt innan vi får se en ersättare. När vi får se en ny 007 är alltså väldigt oklart och under tiden kommer förstås spekulationerna att fortsätta.

Ingen ny 007 i sikte: "Ett stort beslut"


Loading next content