Svenska
Gamereactor
nyheter
The House of the Dead Remake

The House of the Dead Remake släpps till PC, PS, Stadia och Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Samma dag som The House of the Dead Remake släpptes till Switch, den 7 april, rapporterade vi att det även hade åldersklassificerats till Playstation - utan att vara utannonserat till formatet. Detta brukar vara ett säkert tecken på att det faktiskt är på väg, och nu har det mycket riktigt utannonserats.

Det officiella Twitter-kontot för serien meddelar nämligen att spelet kommer till PC, Playstation 4, Stadia och Xbox One. Och vi kommer inte heller att behöva vänta särskilt länge eftersom det lanseras den 28 april. Inga detaljer om vad vi kan förvänta oss av dessa andra versioner avslöjades, men en rimlig gissning är högre upplösning och förhoppningsvis bättre prestanda.

Tyvärr blev vi verkligen inte övertygade av Switch-versionen av spelet, och tvivlar på att det blir bättre till andra format heller. Men om du verkligen älskade originalet, saknar en Switch och vill uppleva ljuspistolaction utan ljuspistol - då har du åtminstone möjlighet att spela The House of the Dead Remake nästa vecka.

HQ
The House of the Dead Remake

Relaterade texter

8
The House of the Dead RemakeScore

The House of the Dead Remake

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Studion bakom Panzer Dragoon: Remake har stöpt om Takashi Odas gamla arkadklassiker och släppt lös zombie-armén på Switch men Hegevall är allt annat än imponerad...



Loading next content