Svenska
Gamereactor
nyheter
Klonoa Phantasy Reverie Series

Klonoa Phantasy Reverie Series bekräftat till PC, Playstation och Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Klonoa Phantasy Reverie Series, en remastrad samling av både Klonoa: Door to Phantomile samt även uppföljaren Klonoa 2: Lunatea's Veil, utannonserades i februari under en Nintendo Direct bekräftades att det skulle komma till Switch den 8 juli. När det gäller andra format fick vi ingen information. Tills idag.

Efter en tweet från Bandai Namco vet vi nu att spelet släpps till PC, Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X på... samma dag som Switch. Varför denna information tog mer än två månader att avslöja är verkligen märkligt då det fortfarande är nästan tre månader kvar till lanseringen. Vi tvivlar på att Switch gynnades av detta beslut och det är mest bara förvirrande för de andra.

Oavsett detta är vi såklart glada att det inte blir någon extra väntan för personer med andra format. Ser du fram emot Klonoa Phantasy Reverie Series?

HQ
Klonoa Phantasy Reverie Series

Relaterade texter

2
Klonoa Phantasy Reverie SeriesScore

Klonoa Phantasy Reverie Series

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det har blivit dags att återupptäcka Klonoa igen i en ny samling från Bandai Namco som inkluderar den lille kanin/hundens båda originaläventyr i remastrat skick...



Loading next content