Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring krossar FromSoftwares egna rekord med tolv miljoner sålda exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De amerikanska försäljningssiffrorna och Steam-listorna har redan gjort det klart att Elden Ring går mycket bra kommersiellt sett (att det är ett mästerverk visste vi redan innan lanseringen), men det går faktiskt betydligt bättre än nog någon hade kunnat ana.

Bandai Namco avslöjar att Elden Ring redan passerat tolv miljoner sålda exemplar. Låt oss förklara hur imponerande det är genom att påminna er om att det tog Dark Souls III fyra år att nå tio miljoner sålda exemplar och Sekiro: Shadows Die Twice ett år att klättra förbi fem miljoner. Det är därmed inte konstigt att utgivaren nu säger att de betraktar Elden Ring som ett varumärke vi kommer få se mer av i framtiden, även bortom spelvärlden - så förvänta dig en uppföljare, en TV-serie och annat inom några år... samt förhoppningsvis även snart en patch som får allt att fungera lite bättre innan dessa projekt anländer.

Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content