Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Kom ihåg: Du kan vinna en PS5 genom att delta i vår Gran Turismo 7-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Länk för anmälan

HQ

Gran Turismo 7 har varit på gång länge, och för att fira lanseringen har vi tillsammans med Sony startat en stor turnering där du ska bevisa att du är snabbast i Norden. Dessutom finns det faktiskt priser att vinna genom att helt enkelt bara anmäla sig. Huvudpriset är förstås en PlayStation 5, samt en Thrustmaster-ratt/pedalset i form av T248. Det finns även tolv månaders PlayStation Plus-prenumerationer i potten för andra och tredje plats, samt några coola Gran Turismo-prylar.

Vi ska tävla på Goodwood Circuit i Storbritannien, och turneringen kommer spelas under evenemanget Clubman+. Det innebär att det finns särskilda restriktioner och krav för ditt fordon och din tuning, men det är också ett utmärkt sätt för dig att visa upp dina körkunskaper utan alltför många variabler. Spelet självt fastställer kraven på PP-klassning och däck, och dessa måste uppfyllas innan du kan börja tävlingen. Eftersom spelet finns till både PlayStation 4 och PlayStation 5 kan du delta oavsett om du har en konsol i ur nuvarande generation eller ej.

Du kan anmäla dig genom att besöka vår turneringssida. Läs igenom detaljerna på sidan och ta en andra titt på kraven för registrering och verifiering.

Vi ger bort fem PlayStation Plus-abonnemang på tre månader vardera och inte mindre än tre trådlösa och ultralätta RIG 700HS-headset till de första 100 personerna som anmäler sig.

Priserna är följande:


  • Första plats: PlayStation 5 + Thrustmaster T248 + GT7-T-shirt + vattenflaska

  • Andra plats: Tolv månaders Playstation Plus + GT7-T-shirt + vattenflaska

  • Tredje plats: Tre månader Playstation Plus + GT7-T-shirt + vattenflaska

Du kan se den nuvarande topp 10 härunder:


  1. arnel (Danmark)

  2. ttvhydrabenjamin (Danmark)

  3. Dodeligo123 (Sverige)

  4. therealdeadone (Sverige)

  5. Hairybandicoot (Finland)

  6. jakob3k (Danmark)

  7. Lambolasse (Sverige)

  8. SubuTexWiller83 (Finland)

  9. Martuz-87 (Danmark)

  10. Cstedt (Sverige)

Gran Turismo 7

Relaterade texter

Gran Turismo 7Score

Gran Turismo 7

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Polphony Digitals ambitiösa bilsamlarsimulator och dess initiala mikrotransaktioner har nu förbättrats och balanserats vilket innebär att spelet är klart köpvärt...

0
Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

Detta är Bulgaris Gran Turismo-klocka

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Sony-ägda Polyhony Digital och den italienska smyckesjätten Bulgari har utannonserat ett samarbete som resulterat i Gran Turismo-dressade specielversioner av Bulgaris...



Loading next content