Svenska
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Fall Guys får cross-play mellan PC och Playstation

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fall Guys: Ultimate Knockout är fortfarande populärt, men det råder ingen tvekan om att det mycket av rampljuset försvunnit efter en fantastisk start. Men nu blir det lättare att hitta folk att spela med.

Mediatonic meddelar att Fall Guys får en ny uppdatering i halvtid för säsong sex, i vilken cross-play mellan PC och Playstation läggs till. Allt som krävs är att alla anslutit sitt konto till Epic-systemet.

Som om det inte räckte bekräftar de äntligen ryktena om det nya läget som officiellt heter Sweet Thieves. Här är spelarna indelade i två lag: Tjuvar och Väktare. Tjuvarna ska ta sig fram längs en väg för att stjäla godis, medan vakterna naturligtvis ska försöka fånga dem. Tjuvarna kan sedan försöka befria sina partners från fängelset. Mer detaljerad information än så får vi inte, men det ska åtminstone släppas hyggligt snart så vi kan testa själva.

Naturligtvis löser uppdateringen också några mindre problem som du kan läsa mer om i länken ovan.

Fall Guys

Relaterade texter

0
Fall Guys fyller tre år

Fall Guys fyller tre år

NYHET. Skrivet av Conny Andersson

Det går inte att förneka att Fall Guys gjorde ett avtryck när det lanserades för tre år sedan till PC och Playstation. Utvecklarna på Mediatonic gav oss ett lite...



Loading next content