Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Ubisoft vill ha längre spel eftersom det leder till att gamers spenderar mer pengar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du har spelat Assassin's Creed Valhalla vet du att det är mer eller mindre ett oändligt spel med enormt mycket innehåll och att det hela tiden läggs till mer. Och Far Cry 6 är utformat på samma sätt.

Nu skriver Axios att en av de saker som Ubisoft lyfte fram under sin kvartalsrapport förra veckan, var att spelarna spenderade 30% mer pengar på att köpa saker i och till Far Cry 6 jämfört mot Far Cry 5. Ubisofts VD Yves Guillemot tillade också att Valhalla passerat $1 miljard (närmare tio miljarder kronor) i "consumer revenue" fram till och med december - alltså mikrotransaktioner och DLC.

Detta är en förklaring till varför Ubisoft vill ha större och längre spel, och varför detta är något de förmodligen kommer att fortsätta att sträva efter. Kort sagt kommer enorma Ubisoft-äventyr inte försvinna eftersom de de tjänar riktigt bra pengar på att se till att spelarna stannar kvar länge i deras äventyr.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.Loading next content