Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 är nu betydligt snyggare till PS5 och Xbox Series S/X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När CD Projekt meddelade att de skulle köra en dedikerad Cyberpunk 2077-stream idag, tog vi för givet att det äntligen vankades mer information om Playstation 5- och Xbox Series S/X-utgåvorna. Men trevligt nog var den polska studion på gott humör och gav oss betydligt mer än så.

Vi har nämligen inte bara fått en halvtimmes gameplay från både Playstation 5- och Xbox Series S/X-utgåvorna av Cyberpunk 2077 - utan även själva uppdateringen, numrerad 1.5. Således kan vi som har dessa konsoler nu se fram emot en dynamisk 4K-upplösning med antingen 60 bilder per sekund eller 30 bilder per sekund med ray-tracing aktiverad, mycket kortare laddningstider och ett visuella förbättringar.

Dessutom är uppdateringen gratis till båda formaten och till Xbox Seris S/X är det bara att spela vidare från där du lämnade ditt äventyr samt fortsätta din jakt på alla Achievements. Har du Playstation 5 går det att föra över din sparfil (din trofélista följer dock inte med Playstation) så du kan fortsätta ditt äventyr även där.

Som om inte det vore nog gör uppdateringen spelet bättre till alla andra format med, alltså PC, Playstation 4, Stadia och Xbox One. Perk-systemet har också fått sig en riktig översyn, fiender och folkmassor agerar nu mycket smartare, bilkörningen ska kännas klart bättre, belöningarna för det du gör har ökats på, det är möjligt att fly polisen genom att helt enkelt gömma sig, cyberware kan säljas, utseendet på V kan ändras på flera sätt i själva spelet och samt att det finns betydligt fler glada nyheter du <a href = "https://www.cyberpunk.net/en/news/41435/patch-1-5-next-generation-update-list-of-changes">kan läsa om här</a>.

Om du inte redan har köpt spelet är det möjligt att ladda ned ett gratis demo till Playstation 5 och Xbox Series S/X som låter dig lira i fem timmar, och du får sedan fortsätta ditt äventyr om du sedan slår till och skaffar detta rollspel. Till sist får vi extra plåster på såren i form av gratis extra innehåll som en ny bil, nya jackor, ett nytt utseende för Mr. Silverhand, extra lägenheter, ett par vapen och några vapenmodifieringar.

Har du varit sugen på att utforska Cyberpunk 2077 men inte velat lira de slaktade versionerna till Playstation 4 och Xbox One - har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att uppleva äventyret på bästa sätt än just nu. Tänker du uppleva detta för första gången nu, eller rent av återvända till Cyberpunk-världen?

HQ
HQ
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content