Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online: High Isle

Nästa Elder Scrolls Online-expansion tar oss till Bretons hem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under gårdagskvällens evenemang presenterade Zenimax Online en titt på nästa kapitel av The Elder Scrolls Online och vad det kommer att innehålla, samt vad vi spelare har att se fram emot när det släpps senare i år.

Expansionen heter The Elder Scrolls Online: High Isle, och detta kapitel kretsar kring rasen Bretons och ta spelarna till deras hemland för att utforska en story "focussed more on politics" snarare än på "cosmic threat-type stories", som spelets kreativa chef Rich Lambert säger till PC Gamer.

Under avslöjandet noterades det att medan High Isle drar igång med det nya expansionskapitlet i juni 2022, kommer året med innehåll som inramas kring rasen (Legacy of the Bretons kallas detta), officiellt starta i mars med ett nytt DLC kallat Ascending Tide. Detta lägger till två nya dungeon och ett par nya följeslagare, och sägs ge den narrativa grunden (tillsammans med ett kommande gratis prologuppdrag som också släpps före juni) för den fullständiga expansionen.

Det nämndes även att Legacy of the Bretons kommer ge The Elder Scrolls Online några andra nya godbitar, inklusive ett nytt kortspel kallat Tales of Tribute, som ska spelas på samma sätt som Gwent och låter oss tjäna nya kort för att förstärka lekarna genom att slutföra uppdrag i äventyret.

När High Isle väl har premiär till PC den 6 juni och till konsolerna den 21 juni, kan vi utöver detta se fram emot ett nytt dungeon-DLC samt ytterligare ett gratis story-DLC och ett DLC som kostar pengar efteråt.

Ta en titt på trailern för Legacy of the Bretons nedan och läs mer om High Isle-expansionen här.

HQ
The Elder Scrolls Online: High Isle

Relaterade texter



Loading next content