Svenska
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Extraction

Över tre miljoner har spelat Rainbow Six: Extraction

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För exakt en vecka sedan lanserade Ubisoft sitt Rainbow Six: Extraction till Amazon Luna, PC, Playstation, Stadia och Xbox efter en lång och till synes besvärlig utveckling som inkluderade flera förseningar och ett namnbyte (från Quarantine).

Tyvärr levererade det inte riktigt den underhållning många hade hoppats på och möttes av blandade recensioner (vi var inte heller direkt entusiastiska). Men detta har inte hindrat titeln från att bli en riktigt stor succé. Sent igår kväll på Twitter avslöjades nämligen att Rainbow Six: Extraction bara behövde sex dagar för att klättra över tre miljoner spelare, samtidigt som utvecklarna delade med sig av en viktig påminnelse:

"Rainbow Six Extraction has surpassed three million players within its first week! A sincere thank you to our millions of players, and it's just the beginning - starting tomorrow, our Buddy Pass is live. Invite two of your friends from any platform to play with you for free!"

Rainbow Six: Extraction ingår även med Game Pass (något som säkert har bidragit till de fina siffrorna), så det är väldigt lätt att prova på det om du är sugen. Har du spelat Extraction ännu och vad tyckte du om det?

Rainbow Six: Extraction

Relaterade texter



Loading next content