Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis 4

Crysis 4 läckt via kinesiska sociala medier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den senaste delen i Crysis-serien var Crysis 3 från 2013. Det fick något blandade recensioner, men var ändå ett välgjort actionspel med en riktigt originell värld där vi spelade i ett New York som förstörts på ett sätt vi aldrig tidigare sett maken till.

Sedan dess har EA släppt remasterade versioner av hela trilogin, något som många trodde var ett sätt att se om det fortfarande fanns folk som var intresserade av serien och påminna oss gamers om att den fortfarande existerar. Och tack vare en läcka på den kinesiska sociala mediesajten BiliBili från Crytek China vet vi nu att Crysis 4 är på gång.

De postade nämligen bilden nedan från spelet och skrev (översatt):

"Projektet 'Crysis 4' är bekräftat och öppnar ett nytt nano-slagfält! Följ @Crytek_Official, vi kommer fortsätta att uppdatera dig med de senaste nyheterna."

Om inte någon på Crytek China verkligen fick ett sammanbrott är detta ett ganska säkert tecken på att Crysis 4 verkligen är på gång. Och med detta läckt är ett officiellt utannonserande förmodligen inte alltför långt borta.

Crysis 4

Tack Eurogamer

Relaterade texter

6
Crysis 4 officiellt utannonserat

Crysis 4 officiellt utannonserat

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tidigare idag kunde vi berätta att Crysis 4 från officiellt håll av misstag utannonserats via kinesiska sociala medier. Då spekulerade vi att ett formellt utannonserande...

7
Crysis 4 läckt via kinesiska sociala medier

Crysis 4 läckt via kinesiska sociala medier

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Den senaste delen i Crysis-serien var Crysis 3 från 2013. Det fick något blandade recensioner, men var ändå ett välgjort actionspel med en riktigt originell värld där vi...



Loading next content