Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Jedi: Fallen Order

Titanfall-skaparna utvecklar tre nya Star Wars-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har länge varit en öppen hemlighet att Respawn, utvecklarna av Titanfall, Apex Legends och Star Wars Jedi: Fallen Order, arbetar på en uppföljare till sistnämnda, men studion har mer än så på gång i den där galaxen långt, långt borta.

Electronic Arts, Lucasfilm och Respawn avslöjar nu att de faktiskt är på god väg med utvecklingen av inte mindre än tre Star Wars-titlar. Den första är såklart uppföljaren till Star Wars Jedi: Fallen Order, och projektet leds återigen av Stig Asmussen, som även var ansvarig för originalet.

Projekt nummer två är en förstapersonsskjutare som Peter Hirschmann ansvarar för, något som känns hoppfullt med tanke på att han var Game Director för Medal of Honor: Above and Beyond och även varit inblandad i flera Star Wars-spel.

Slutligen har vi ett projekt som känns lite överraskande med tanke på att det kommer från actionexperterna Respawn. Detta är nämligen ett strategispel de skapar tillsammans med nygrundade Bit Reactor. Den nya studion leds av Greg Foerstch, och med tanke på att han är varit med och utvecklat både X-Com 2 och ett gäng Sid Meier-spel, känns det som att även detta är i trygga händer.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Relaterade texter

Star Wars Jedi: Fallen OrderScore

Star Wars Jedi: Fallen Order

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att Respawn kan skapa intressanta världar och bjuda på förstklassig scifi-action visste vi, men hur bra är de på att förvalta Star Wars-universumet? Jonas Mäki har recenserat Star Wars Jedi: Fallen Order...

1
EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

EA: Inget nytt Star Wars på EA Play

NYHET. Skrivet av Olof Westerberg

Som redaktör Mäki trendspanade för en dryg månad sedan, har det blivit vanligt att utvecklare och utgivare dämpar förväntningar inför presskonferenser för att inte göra...



Loading next content