Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Elden Ring är färdigt och detta firas med massor av nytt gameplay

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är nu exakt en månad och en dag från att få spela Elden Ring, så dagens utannonsering är långt ifrån förvånande, men trots det desto mer glädjande.

Bandai Namco och FromSoftware kan nämligen bekräfta att Elden Ring har gått guld, vilket innebär att spelet är klart för leverans och ska nu börja pressas på Blu-ray och laddas upp till Playstation Store, Xbox Store, Steam och liknande. Utvecklarna arbetar dock på en uppdatering som måste laddas ner på lanseringsdagen, så var beredd på det även om du köper en fysisk utgåva.

För att fira tillfället har de nu släppt en drygt 45 minuter lång video där vi serveras en generös dos gameplay medan utvecklarna berättar mer om sitt mest ambitiösa projekt någonsin.

HQ
Elden Ring

Relaterade texter

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?

1
Elden Ring släpps som manga

Elden Ring släpps som manga

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar i princip bli en återberättelse av din resa mot att bli Elden Lord, men med mycket färre skyltar som visar "dog?"



Loading next content