Svenska
Gamereactor
nyheter
Hitman 3

Hitman Trilogy utannonserat, kommer till Game Pass dag ett

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

IO Interactive har just avslutat sin cirka femton minuter långa sändning vi skrev om i måndags, där de utannonserade en rad nya uppdateringar och funktioner till det hyllade stealth-spelet Hitman 3. Som en del av titelns andra år, kommer en hel rad nya godbitar och sätt att njuta av spelet läggas till när Year 2 startar nästa vecka (den 20 januari, mer exakt).

Det första som nämndes var Elusive Target Arcade, ett nytt spelläge som kommer att ingå permanent i Hitman 3. Precis som i vanliga Elusive Targets kommer du bara få en chans att eliminera ett mål varpå du misslyckas, men det här läget öka insatserna genom att Agent 47 nu kommer att få i uppgift att eliminera flera mål under en och samma runda, vilket ger dig utrustning att använda i resten av spelet. Haken är att om du misslyckas måste du vänta till nästa dag för att kunna göra ett nytt försök med måltavlorna. IO har också nämnt att Elusive Target Arcade kommer att uppdateras med nytt innehåll allteftersom året fortskrider.

Hitman 3

Nästa nyhet på listan var Hitman VR, som äntligen har ett releasedatum. Hela Hitman-trilogin kommer att släppas som en VR-upplevelse nästa vecka, samma dag som Year 2 startar, vilket ger spelarna en chans att uppleva Agent 47 på ett nytt sätt.

Som en uppföljning till detta och för att hålla sig till ämnet PC-spel, berättade IO också att stöd för Ray-Tracing kommer till PC-versionen detta år. Som man kan förvänta sig ger detta bättre reflektioner och skuggor och det nämndes även att IO snart lägger till stöd för XeSS-teknik (Xe Super Sampling, i huvudsak Intels motsvarighet till DLSS och FSR).

Hitman 3

Som en sista notering för PC-spelare kommer Hitman 3 släppas till Steam nästa vecka, i början av Year 2, med alla de nya godbitarna som nämns, inklusive VR-versionen.

På temat nya utgåvor utannonserade IO också Hitman Trilogy, ett spel som innehåller allt från Hitman, Hitman 2 och Hitman 3 i ett enda bamsepaket. Denna utgåva lanseras den 20 januari till PC (Epic Games Store och Steam), Playstation 4/5, Xbox One och Xbox Series S/X. Och som för att göra allt ännu bättre ingår Hitman Trilgy redan från dag ett med Xbox Game Pass och PC Game Pass.

Hitman 3

Man kan tro att detta var allt som IO hade att dela med sig av, men den danska utvecklaren gav oss även en inblick i det kommande spelläget Freelancer som lanseras våren 2022. Här ska Agent 47 lokalisera kriminella företag och sedan eliminera måltavlor för att få en chans att besegra storbossen för att på så vis avsluta ett kontrakt. Till skillnad från den traditionella Hitman-upplevelsen, ska Freelancer vara inspirerad av roguelikes, vilket innebär att det finns konsekvenser av dina handlingar och likaså kommer utrustningen inte vara beständig. För att göra Freelancer mer annorlunda kommer det här läget också att medföra ett anpassningsbart tillhåll som du kan utforma för att spegla din version av Agent 47.

Hitman 3

IO avslutade hela presentationen med en kort en titt på vad som verkar vara en ny plats, med kodnamnet Rocky, som har premiär senare i år. Från det vi fick se, ser det ut som en tropisk ö, men vad detta tillför återstår alltså att se.

Hitman 3

Relaterade texter

Hitman 3Score

Hitman 3

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Hitman är tillbaka för en avslutande dödsdans som ska knyta ihop den nya trilogin och vi har satt betyg på den tredje delen...

1
Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

Sean Bean återvänder till Hitman-spelen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sean Bean är förmodligen är mest känd för sina många ikoniska dödsfall. Boromir, Ned Stark, Trevelyan och många fler karaktärer spelad av honom har mött ett för tidigt...



Loading next content