Svenska
Gamereactor
nyheter

Boba Fett-skådisen Temuera Morrison berättar om hur det är inuti en sarlacc

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan 1983 då Star Wars: Return of the Jedi hade premiär har två frågor funnits på allas läppar, lever Boba Fett och hur är det inuti en sarlaccs mage? Att Boba Fett lever fick vi veta i den andra säsongen av The Mandalorian. Nu, 39 år efter biopremiären av Return of the Jedi kan vi äntligen svara på den sista av de båda frågorna också!

Temuera Morrison som spelar Boba Fett i The book of Boba Fett, som i skrivande stund har tre släppta avsnitt på Disney+, har nu berättat om hur det var att spela in scenen i sarlaccens mage.

"I remember the slime, and I remember not breathing too good in there, and they had all these people moving these things around me... It was very painful, actually," Morrison said." och beskriver en klaustrofobisk och mindre angenäm upplevelse.

Där har vi alltså svaret på den eviga frågan, hur är det att bli uppäten av en sarlacc? Det visar sig alltså vara ungefär så avskyvärt som man kunde tänka sig. Om ni inte har sett The Book of Boba Fett får vi säga att det är dags nu.

Boba Fett-skådisen Temuera Morrison berättar om hur det är inuti en sarlacc
En gissningsvis lättad Temuera Morrison som äntligen fått lämna sarlaccens mage.


Loading next content