Svenska
Gamereactor
nyheter
AKTUELLT: CES 2022-täckning

JBL utannonserar nya gaminglurar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

JBL har under den pågående CES 2022-mässan utannonserat tre nya modeller av gaminglurar samt en streamingmikrofon ämnad för gamers, också. JBL Quantum TWS är tillverkarens första gamingorienterade in-ear-lur medan JBL Quantum, 810 är deras nya mittensegment-headset som kommer att stödja DTS X 2.0, bland annat. Quantum Stream heter den nya mikrofonen som innehåller en Electrec-kondensator med 24-bitars samplingsfrekvens. Den kommer att kosta 100 kronor medan 810-lurarna kommer att hamna på 1800 kronor.

Saxat ur den officiella pressreleasen:
"JBL utökar sin prisbelönta gaming-portfölj med flera nya JBL Quantum-produkter. JBL presenterar sin första USB-mikrofon, JBL Quantum Stream. Likt namnet antyder är mikrofonen med dubbla kondensatorer perfekt för att koordinera med lagkamrater, vilket bidrar till en kristallklar kommunikation när du är i hetluften. Dessutom möjliggör det vändbara stativet 360-graders rörelse, med ytterligare alternativ för montering. JBL Quantum Stream får sällskap av märkets första TWS-hörlur, JBL Quantum TWS, samt två nya over-ear-modeller; JBL Quantum 810 och JBL Quantum 610.

Hörs högt och tydligt med JBL Quantum Stream, tack vare 2 x 14mm dubbelkapsel Electretkondensorer med 24-bitars och 96kHz samplingsfrekvens. Två valbara röstupptagningsmönster tillåter användare att fokusera mikrofonens fångst på endast talarens röst eller fånga alla röster i rummet om de spelar in en podcast. Med ett knapptryck kan ljudet stängas av och samtidigt aktivera en RGBindikatorlampa för att enkelt stänga av ljudet när du är mitt i hetluften - eller i ett konferenssamtal. Installationen kunde inte vara enklare, men JBL Quantum Streams universella monteringslösning och sömlösa röstövervakningskontroll. Användare kan enkelt montera stativet för att passa deras speluppsättning och styra röstvolymen direkt på mikrofonen."

JBL utannonserar nya gaminglurar
Quantum 610.
JBL utannonserar nya gaminglurar
Quantum Stream.
JBL utannonserar nya gaminglurar
Quantum TWS.


Loading next content