Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher S2 lockar nya köpare till spelen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har väl inte undgått någon att andra säsongen av The Witcher på Netflix har landat. Åsikterna om hur bra andra säsongen är går isär men en sak är säker, den har väckt mersmak för The Witcher hos många, rejält många.

I samband med att den andra säsongen släpptes noterades 78 000 samtidiga spelare i The Witcher 3: Wild Hunt på Steam. En mäktig siffra för ett spel som år 2021 blev 6 år gammalt. Än mäktigare var de 100 000 samtidiga spelarna vid släppet av första säsongen julen år 2019, en siffra som var högre än när spelet först släpptes.

Att spelet får ett sådant uppsving är såklart fantastiskt roligt då det är ett makalöst spel och vi hoppas att flera som missat denna pärla nu får uppleva den helt otroliga spelvärlden. I år kommer även den så kallade next-gen patchen till The Witcher 3: Wild Hunt så vi kan nog räkna med att många kommer hitta tillbaka till spelet åtminstone en gång till.

The Witcher 3: Wild Hunt
Man kan inte besöka fiskmarknaden i Novigrad för många gånger.

Relaterade texter

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)Score

The Witcher 3: Wild Hunt (Switch)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att CD Projekt Red fått grafiktunga The Witcher 3 att flyta på en Nintendo Switch är såklart en smärre bedrift i sig, men är det verkligen roligt i bantat skick?

1
Geralts röstskådespelare tycker till om AI

Geralts röstskådespelare tycker till om AI

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Henry Cavill må vara mest förknippad med Geralt of Rivia nuförtiden, men fram till Netflix-serien ägdes karaktären helt och hållet av Doug Cockle, mannen som gjort rösten...



Loading next content