Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Vår stora Halo Infinite-turnering startar imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För några veckor sedan startade vi registreringen till vår stora Halo Infinite-turnering i samarbete med Microsoft, och nu är vi framme vid det ställe där striderna faktiskt ska dra igång.

Hur fungerar det då? Först och främst är det värt att säga att du, vare sig du själv deltar eller bara är intresserad, får veta mycket mer genom att besöka vår turneringssida.

Kvalet äger rum under fyra fasta dagar, den 14, 16, 18 och 20 december, och lagen kan helt fritt bestämma när på dagen de vill spela. Semifinalerna och finalerna kommer sedan att organiseras enligt de återstående lagens önskemål, så att det även finns utrymme för jul- och nyårsfirande.

Om du och ditt lag deltar, ska varje lagkapten använda en särskild meny i vårt nya lobbysystem via den ovannämnda turneringssidan, där det är möjligt att kommunicera direkt med motståndarlagets lagkapten om den exakta tiden.

Lobbysystemet ser till att alla spelare är redo när matchen börjar, och om alla spelare från ett lag inte är närvarande i lobbyn förlorar det automatiskt.

Kom ihåg Spartans. Det finns många fina priser att vinna, från Halo-inspirerade Elite Series 2-handkontroller till massor av häftiga PC-prylar. Vi ser fram emot att få se vilka av er som går vidare till semifinalerna och därefter den stora finalen som vi även kommer livestreama.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content