Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Gamereactor Live: Mer plundring och julfirande i Sea of Thieves

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nyligen inledde Rare ännu en ny säsong av sitt äventyrsspel Sea of Thieves, med en hel del förbättringar och nya funktioner som pirater gotta sig åt.

Säsong fem av Sea of Thieves lade bland annat till möjligheten att gräva ner din egen skatt så andra kan få leta, skjuta fyrverkerier och möjligheten att vila för att återfå liv varhelst du hittar en stol (en sjörövare behöver också chilla ibland). Dessutom startar evenemanget Festival of Giving med passande jultema idag, där du kan få belöning genom att sprida julkänsla med andra pirater i världen.

Tack vare allt detta har vi nu bestämt oss för att hissa segel i Sea of Thieves ännu en gång för att dyka ner och kolla in allt som Season Five har att erbjuda i dagens livestream. Vi kör som vanligt igång klockan 16:00 på GR Live-hemsidan, där Rebeca är kapten för dagen.

Se till att kolla in trailern för säsong fem av Sea of Thieves nedan för att få en uppfattning om vilka upptåg vi kommer delta i när vi börjar vår resa senare idag.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content