Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Ny Battlefield 2042-patch lägger till veckouppdrag och allmänna förbättringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Battlefield 2042 har idag fått sin tredje stora uppdatering efter lanseringen, och den innehåller en hel del så kallade "quality of life"-förbättringar samt även en ny funktion: veckouppdrag.

Tre nya uppdrag läggs till varje vecka och framstegen i dessa kan följas från huvudmenyn. För att slutföra dessa tidsbegränsade uppgifter får spelarna några exklusiva kosmetiska belöningar. Veckouppdragen är för övrigt inte den enda nya funktionen i den senaste uppdateringen och du kommer även hitta nyheter på All-Out Warfare-banorna, i Battlefield Portal och ett nytt spelläge kallat Vehicle Team Deathmatch.

Alla buggfixar och förbättringar av livskvaliteten är för omfattande för att räknas upp här (det handlar om över 150 stycken), men du kan kolla in allt på denna länk.

Battlefield 2042

Relaterade texter

Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

RECENSION. Skrivet av Kieran Harris, GR UK (Översättning: Petter Hegevall)

R E W I N D ! Efter att ha fått testa en förhandsversion som enligt vår systertidning i England var förhållandevis fri från tekniska bekymmer har Dice senaste spel släppts och det presterar rätt illa, därför har vi tiltat vårt betyg efter produkten som just nu står på butikshyllorna...



Loading next content