Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinites multiplayer-del ska utökas med fler vapen längre fram

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är naturligtvis 100% väntat att 343 Industries planerar att utöka multiplayer-delen av Halo Infinite med nya banor, fler spellägen och framför allt mer kosmetiska tillägg. Men vad som inte är någon garanti för ett multiplayer-spel är att nya vapen läggs till, särskilt som Halo-serien är känd för sina ikoniska puffror.

Men! Detta kommer att hända. I en snabb frågestund mellan studiochefen Joseph Staten och Game Informer bekräftade han att vi ännu inte fått se alla vapen de har för avsikt att lägga till. Han fick specifikt frågan om vi har fått sett alla de vapen som de tänker lägga till i flerspelarläget, varpå han svarade:

"The answer is a resounding 'no you have not'. It's a pretty safe bet"

Han bekräftade också att även om de hela tiden korrigerar och förbättrar multiplayern, kan vi förvänta oss att få nytt innehåll när en ny säsong kommer ut, och att den andra säsongen fortfarande inte släpps förrän efter maj 2022.

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content