Svenska
Gamereactor
nyheter

Sony ansöker om patent för PS5-paneler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var inte alls länge sedan Dbrand började sälja sina egna paneler till Playstation 5 som ett resultat av att Sony själva inte erbjöd något på den punkten och att man då inte hade särskilt mycket till alternativ om man till exempel ville ha en annan färg på sin konsol. Annat än att måla om den då, men detta ledde dock som bekant till att Sony hotade med att stämma Dbrand till ingens förvåning och Dbrand slutade därefter sälja dessa.

Nu väljer alltså Sony att ansöka om patent på sina paneler och det spekuleras förstås hejvilt om varför de väljer att göra detta. Vissa menar att detta enbart är för att förhindra tredjeparts-tillverkare från att göra sina egna medan andra är inne på att detta pekar på att Sony ska börja tillverka sina egna utbytbara paneler. Sony kommer med all sannolikhet inte säga varken bu eller bä förrän patentet gått igenom så till dess så får vi se om det blir enklare eller svårare för användarna att anpassa det yttre på sina Playstation 5.

Vad tror du, kommer Sony börja göra sina egna paneler i olika färger och motiv eller är detta enbart för att sätta käppar i hjulet för tredjepartstillverkarna?

Sony ansöker om patent för PS5-paneler
Snart ska du bli krigsbeige med chockrosa prickar!


Loading next content