Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart Live: Home Circuit

Mario Kart Live: Home Circuit stödjer nu delad skärm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lagom till julhandeln har Mario Kart Live: Home Circuit nu fått en stor uppdatering som tar spelet till version 2.0. Mario Kart Live: Home Circuit är alltså en AR-titel där du bygger banor på golvet i vardagsrummet och styr en fjärrstyrd bil med din Switch. Tidigare behövde du en Switch per person för att spela mot varandra, men den nya uppdateringen lägger till split-screen multiplayer så ni kan styra varsin bil på samma skärm.

Om du bara har en bil kan du ändå dela med dig av det roliga tack vare en annan ny flerspelarfunktion: Relay Race. Det här är ett spel för 2-4 spelare där ni turas om att köra och spelarna i passagerarsätet kan hjälpa till med hjälp av power-ups.

För solospelare har nya Luigi Cup lagts till, vilken låser upp nya kosmetiska föremål. Du kan läsa vår recension av Mario Kart Live: Home Circuit här.

HQ
Mario Kart Live: Home Circuit

Relaterade texter

6
Spela Mario Kart i verkligheten den 16 oktober

Spela Mario Kart i verkligheten den 16 oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Månge Mario Kart-fans hickade säkert till när Mario Kart plötsligt dök upp i dagens Nintendo Direct. Även om det inte var tal om Mario Kart 9, så hade Nintendo ändå något...



Loading next content