Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires IV

Age of Empires IV ska både fixas till och byggas ut i framtiden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Age of Empires IV har fått genomgående fina betyg (inte minst här på Gamereactor), men ett par irritationsmoment har dykt upp i communityt. Lyckligtvis kommer något att rättas till under de kommande månaderna då utvecklarna uppenbarligen har örat mot marken.

Relic har nu publicerat några av de framtida planerna de har för Age of Empires IV, och det är stora ambitioner. Innan vi går in i 2022 kommer det släppas en väldigt stor uppdatering som åtgärdar vissa brister och även implementerar saker som spelare begärt. När det gäller det senare blir det bland annat möjligt att se en topplista om så önskas, en översikt av kartan efter strider utlovas liksom en bättre minikarta. När det gäller förändringar kommer franska Hulk-skepp göras svagare, kinesiska Repeater-armborst kommer bli billigare och Crossbowmen, Spearman samt Elite Crossbowmen ska utgöra ett mycket större hot mot kavalleriet.

Våren bjuder naturligtvis också på nyheter. Då kommer du kunna skapa egna skapa dina egna saker som du sedan kan dela med andra, dessutom får vi rankade säsonger som gör att vi kan slåss om vem som är bäst under tre månader plus mycket annat. Mer information om detta ska avslöjas senare.

Dessutom lyssnar utvecklarna ständigt på feedback om fiendens beteende och intelligens, hur informativa Unit Stat-kort är, Global Build-köer och annat. Kort sagt kan du vara säker på att Age of Empires IV kommer bli bättre allt eftersom.

Age of Empires IV

Relaterade texter

6
Age of Empires IVScore

Age of Empires IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har använt religiösa supervapen, stulit får och försökt att sluta titta på alla högupplösta minidokumentärer i en historisk återkomst av rang...

0
Age of Empires IV får nya fraktioner

Age of Empires IV får nya fraktioner

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det historiska realtidsstrategispelet Age of Empires IV, som vi delade ut en nia till, bekräftades under gårdagskvällen få nytt innehåll. Två nya fraktioner är på väg,...



Loading next content