Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

Konami försenar sin stora eFootball 2022-uppdatering till våren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis när vi trodde att det inte kunde bli värre för eFootball 2022, så lyckas Konami faktiskt göra det värre. Spelets stora uppdatering v1.0.0.0, som förväntades ge en massa innehåll för att fylla ut sportspelet efter dess negativa mottagande och ihåliga premiär, har officiellt skjutits upp närmare ett halvår.

Uppdateringen skulle ursprungligen släppas nästa vecka den 11 november, men kommer nu att lanseras på ett ospecificerat datum under våren 2022 istället. Som en del av detta meddelar Konami att de erbjuder återbetalning för alla som köpt eFootball 2022 Premium Player Pack som skulle ingå i uppdateringen v1.0.0.0, och man har till och med gått så långt som att ta bort det från försäljning.

När det gäller orsaken till förseningen skriver Konami:

"We have been working diligently towards distributing an update that will bring new content to the game, including a new mode where you can strengthen and play with an original team, as well as support for mobile devices on November 11, 2021. Unfortunately, we have concluded that more time is needed to deliver the product in the quality that will meet the expectations of our users and have decided to postpone the delivery."

Som vi berättade igår släppte Konami den mindre uppdateringen v0.9.1 som är tänkt att åtgärda "många" buggar och problem. Med tanke på att eFootball 2022 fortfarande är det sämst betygsatta spelet genom tiderna på Steam, trots att det släpptes för över en månad sedan, återstår det att se hur mycket denna patch faktiskt fixar.

eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content