Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Avengers

Spider-Man och första raiden kommer snart till Marvel's Avengers

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Crystal Dynamics och Square Enix har gång på gång lovat att Spider-Man skulle komma till Playstation-versionerna av Marvel's Avengers i år, och nu vet vi äntligen exakt när.

Marvel's Avengers

Utvecklarna har just delat med sig av sin veckoblogg som avslöjar att Marvel's Avengers utökas med en massiv uppdatering den 30 november. Det mest intressanta för Playstation 4- och Playstation 5-spelare är självklart att Spider-Man ansluter den dagen, och han introduceras på traditionellt sätt med en egen story och uppdrag. Denna handlar om hur Peter Parker får reda på att AIM planerar att lägga vantarna på en teknologi som kan göra Synthoids ostoppbara. För att stoppa detta bildar Spidde en allians med Black Widow och Ms Marvel.

Men Playstation-ägare är inte de enda som bör se fram emot den 30 november, eftersom uppdateringen också bjuder på spelets första raid och ökar maximala Power Level till 175 samt mycket annat. Mer detaljerad information utlovas under de kommande veckorna fram till lanseringen, och du kan se allt som ingår i uppdateringen nedan.

Marvel's Avengers

Relaterade texter



Loading next content