Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

Konami lovar att fixa eFootball 2022 idag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fansen var redan från start missnöjda med live service-upplägget kring årets PES, och Konami gjorde heller inte saken bättre genom att fylla eFootball 2022 med groteska mängder tekniska brister. Utvecklarna har utlovat en större uppdatering för att åtgärda dessa problem, och på Twitter bekräftar de att patch 0.9.1 kommer idag till alla plattformar:

"eFootball™ 2022 v0.9.1 will be released on November 5 for PC/consoles. This update serves to fix bugs only, with detailed patch notes made available on our website at the time of release. Thank you for your patience."

Om de faktiskt lyckas fixa den alarmerade mängden problem i ett nafs återstår dock att se, men vi håller såklart tummarna...

eFootball 2022

Relaterade texter

eFootball 2022Score

eFootball 2022

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Pro Evolution Soccer har bytt namn till eFootball och är ett av årets sämsta spel. Det kan till och med vara tidernas sämsta fotbollsspel!

0
eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

eFootball 2022 1.0 släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha väntat i fler månader än vad Konami räknat med och fansen hoppats på, är det japanska företaget nu redo att lansera den slutliga versionen av sitt omgjorda...



Loading next content