Svenska
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer III släpps i februari och ingår med Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter en tidigare försening som gjorde att spelet inte släpptes 2021 som planerat, har Sega och Creative Assembly nu avslöjat lanseringsdatumet för Total War: Warhammer III. Strategispelet släpps till PC den 17 februari 2022 och kommer trevligt nog även ingå redan från dag ett till Xbox Game Pass, vilket ger prenumeranter en chans att dyka in i den brutala världen utan att behöva köpa spelet.

Som en del av detta tillkännagivande avslöjades det också att alla som förhandsbokar eller köper det under första veckan, kommer att få Ogre Kingdoms Race Pack på köpet. Detta innehåller två Legendary Lords - Greasus Goldtooth och Skrag the Slaughterer - och låter spelarna styra de massiva monstren som en del av sin stora kampanj.

Du kan ta en titt på den senaste trailern för Total War: Warhammer III nedan, som visar upp en titt på Ogre Kingdom och även avslöjar det nya premiärdatumet.

HQ
Total War: Warhammer III
Total War: Warhammer IIITotal War: Warhammer III

Relaterade texter

8
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Generalen Patrik har begett sig ut på jakt efter demoner, själar, blod av gudar och imperiebyggande i Creative Assembly's avslutande tredje titel, som bygger på Warhammer Fantasy Battles...



Loading next content