Svenska
Gamereactor
nyheter
Back 4 Blood

Back 4 Blood har nu över sex miljoner spelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Vi visste att Back 4 Blood var ett roligt spel som fick allmänt fina betyg och trodde därför att det skulle bli en succé, och antog att det inte heller skulle vara negativt att det släpptes till Xbox Game Pass från och med dag ett.

Men även med detta i åtanke har Turtle Rock Studios nu delat med sig av ganska anmärkningsvärda siffror på Twitter där de avslöjar att det nu har nått över sex miljoner spelare två veckor efter att det officiellt släpptes. Att döma utifrån SteamDB verkar spelarna komma tillbaka för att spela mer och vi antar att det här kommer att fortsätta att växa snabbt under en längre tid.

Vi tycker såklart att detta är välförtjänt. Kolla in vår recension där vi förklarar varför du också borde jaga zombies, samt vår guide där vi hjälper dig att komma igång snabbt.

Back 4 Blood

Relaterade texter

1
Back 4 Blood: Tunnels of TerrorScore

Back 4 Blood: Tunnels of Terror

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss ut på skattjakt i övergivna, men zombiefyllda, tunnelsystem i den första expansionen till Back 4 Blood...

Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har återigen tuktat zombies, denna gång i den andliga uppföljaren till Left 4 Dead. Har Turtle Rock något nytt att tillföra detta småtrötta koncept?



Loading next content