Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Mer information om striderna i Horizon Forbidden West

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Horizon: Zero Dawn var ett mycket bra äventyr, men det märktes ändå att det var första delen i en ny spelserie i en genre Guerrilla saknade erfarenhet. I ett nytt inlägg på Playstation Blog presenteras nu hur Horizon Forbidden West kommer erbjuda mycket större frihet och ge fler valmöjligheter. Det gäller bland annat hur mobil Aloy är, och som vi såg i spelpresentationen kan hon nu klättra på nästan vilken yta som helst. Detta gör det också möjligt att komma över hinder som är högre än hennes knän, samtidigt som änterhaken både kan göra klättringen snabbare samt greppa kistor på avstånd och liknande. Toppa allt med förmågan att dyka under vattnet, dra nytta av glidflygplanet och rida ännu fler robotdinosaurier, och utforskningen låter genast mer underhållande.

När det gäller stridssystemet förbättras detta genom att ge oss fler attribut och verktyg att leka med. Många av dessa kan också uppgraderas och modifieras med saker du hittar i världen via de tidigare utannonserade arbetsbänkarna. Aloy kan också förändras i mycket större utsträckning tack vare djupare färdighetsträd och hur dessa fungerar tillsammans med de kläder och den utrustning hon använder.

Du kan se några coola videoklipp av en del av detta på Playstation Blog, och vi kan varmt rekommendera dig att kolla in det.

Horizon Forbidden West

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content