Svenska
Gamereactor
nyheter

Hayden Christensen tillbaka som Anakin i Ahsoka-serien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi visste redan att Hayden Christensen återvänder till Star Wars-serien i och med den kommande TV-serien Obi-Wan där han återigen spelar Darth Vader. Christensen har inte gjort något arbete med Star Wars efter att ha spelat Anakin Skywalker i den utskällda prologtrilogin, tills han för två år sedan levererade en replik i Star Wars: The Rise of Skywalker.

Men uppenbarligen har arbetet med Obi-Wan fått den gamle jedi-riddaren och sith-lorden Christensen att känna sig sugen på varumärket igen (vi antar att Disneys pengar kan ha hjälpt till också), och det har nu bekräftats att vi kommer få se mer från honom då han även ska medverka i Ahsoka-serien på Disney+.

Ahsoka har fortfarande inget bekräftat premiärdatum, men produktionen är planerad att starta nästa år. Eftersom serien utspelar sig fem år efter Darth Vaders död, antar vi att Anakin främst kommer att finnas med i återblickar och/eller som ett kraftspöke. Men det här är verkligen goda nyheter för Star Wars-fans oavsett, och särskilt de som följt de animerade serierna Clone Wars och Rebels.

Hayden Christensen tillbaka som Anakin i Ahsoka-serien

Tack The Hollywood Reporter



Loading next content