Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires IV

Age of Empires IV är nu färdigutvecklat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är vana vid att konsolspel går guld (är färdigutvecklade) en eller två månader innan det egentliga lanseringsdatumet. PC har å andra sidan inte en plattformsägare på samma sätt, och spel färdigställs oftare med väldigt liten varsel innan premiären. Som med Age of Empires IV.

Nu har utvecklarna meddelat att strategikalaset äntligen har nått guldstatus och bara en vecka innan premiären den 28 oktober är färdigt för lansering. Age of Empires IV ingår för övrigt från och med dag ett om du har Xbox Game Pass, och vi jobbar just nu på vår recension som publiceras innan släppet.

Vilken civilisation ska du börja din resa som; Abbassid-dynastin, Delhisultanatet, England, Frankrike, Kina, Mongolerna, Romerska riket eller Rus?

HQ
Age of Empires IV

Relaterade texter

6
Age of Empires IVScore

Age of Empires IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har använt religiösa supervapen, stulit får och försökt att sluta titta på alla högupplösta minidokumentärer i en historisk återkomst av rang...

0
Age of Empires IV får nya fraktioner

Age of Empires IV får nya fraktioner

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det historiska realtidsstrategispelet Age of Empires IV, som vi delade ut en nia till, bekräftades under gårdagskvällen få nytt innehåll. Två nya fraktioner är på väg,...



Loading next content