Svenska
Gamereactor
nyheter
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Nya Stalker 2-videos täcker Rysslands krig och äventyrets början

Ukrainska GSC Game World visar både studions hantering av Rysslands krig samt demonstrerar hur bra Stalker 2 ser ut...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Få TV-spelsföretag har någonsin haft en bättre ursäkt att skjuta upp sina spel än GSC Game World, som är en ukrainsk utvecklare som drabbats av Rysslands krigföring mot landet. Stalker 2: Heart of Chornobyl var tänkt att släppas i år, men kaoset som en följd av kriget gjorde att de flesta insåg att det skulle bli svårt att hålla dessa planer. Och har en försening till 2023 bekräftats, men allt är inte negativt (med spelet det vill säga, Rysslands krig är 100% negativt såklart).

Under Xbox Games Showcase: Extended som avslutades för en timme sedan, fick vi en videodagbok från utvecklarna som ger oss en unik inblick i hur det är att vara utvecklare i en modern demokrati som plötsligt härjas av krig. Och varför stanna där? Utvecklarna delade även med sig av en ny trailer som visar början av Stalker 2: Heart of Chornobyl, vilket känns mycket lovande.

Spelet kommer som sagt 2023 istället för i år, men lyckligtvis verkar det vara värt att vänta på. Stalker 2: Heart of Chornobyl lanseras till PC och Xbox Series S/X, samt ingår i Game Pass från och med dag ett.

Vi kan verkligen rekommendera dig att titta på båda dessa videor. Den ena för att det är ett öde som få andra utvecklare måste stå ut med, och den andra för att spelet bara ser så jäkla bra ut.

HQ
HQ
Stalker 2: Heart of Chornobyl

Relaterade texter



Loading next content