Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Ny Warhammer 40,000: Darktide-uppdatering tar bort spelarkonturer

Fatshark försäkrar dock att det handlar om ett irriterande misstag som kommer att åtgärdas inom kort...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Svenska Fatshark släppte sitt efterlängtade och mycket underhållande actionspel Warhammer 40,000: Darktide för en knapp månad sedan, en slags andlig uppföljare till Warhammer: Vermintide 2 fast alltså i 40K-universumet. Små uppdateringar har rullat ut till Darktide sedan premiären, men nu har vi fått en lite större.

Spelet har nått version 1.0.21, och detta kommer med vissa förbättringar i form av att AMD:s ray-tracing-stöd läggs till samt att det går att upptäcka högpresterande GPU:er i bärbara datorer. Darktides senaste hotfix har dock även tagit bort möjligheten att se spelares konturer.

Denna funktion är ganska viktig för co-op, eftersom den hjälper till att hålla koll på lagkamrater när de inte omedelbart är i ditt synfält. Fatshark försäkrar dock att de inte tar bort funktionen permanent, och att konturerna för närvarande helt enkelt inte fungerar som de ska. Räkna alltså med att de snart är tillbaka igen.

Warhammer 40,000: Darktide

Relaterade texter

0
Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)Score

Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt års försening har nu Xbox Series S/X -versionen av svenska Fatsharks senaste actionäventyr lanserats, samtidigt som stora förändringar gjorts med en ny patch. Vi har recenserat...

5
Warhammer 40,000: DarktideScore

Warhammer 40,000: Darktide

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hackat demoner med; spadar, motorsågssvärd, hammare och sprängt dödssjuka monster med granatkastare i Vermintide-utvecklarnas senaste...



Loading next content