Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Nu vet vi PC-kraven för Saints Row

Kolla hur bra din värstingdator kommer att klara av det grafiska i spelet innan det lanseras tisdagen den 23 augusti...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Volition och Deep Silver lanserar sin omstart av Saints Row-serien under kommande vecka, och inför detta har nu utvecklaren delat med sig av de officiella PC-specifikationerna för titeln, så att de som vill spela Saints Row via Epic Games Store kan se hur väl deras dator kommer att klara titeln.

Ta en titt på de fullständiga PC-specifikationerna i bilden nedan för att se var du befinner dig på spektrumet Minimum till Ultra.

Saints Row

Saints Row släpps till PC, Playstation, Stadia och Xbox den 23 augusti, och om du letar efter mer information om spelet kan du se och lära dig mer om storyn här.

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

2
Embracers VD besviken på Saints Row-floppen

Embracers VD besviken på Saints Row-floppen

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Även om Volition hade höga ambitioner för nya Saints Row, är det nog få som protesterar mot påståendet att inte riktigt fungerade. Försäljningssiffrorna är fortfarande...Loading next content