Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo släpper Switch-enhet med Zelda: Tears of the Kingdom-tema

En ny utgåva av OLED-versionen av hybridkonsolen har avslöjats, vilken pryds av motiv från Nintendos kommande äventyr...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av 2023 års allra hetaste spel är såklart The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, vilket är uppföljaren till Breath of the Wild. Och att det är en mycket speciell titel illustreras nu av det faktum att den kommer åtföljas av en specialutgåva av Switch-konsolen (OLED-modellen).

Detta noterades av Resetera-användare via läckta bilder från det kinesiska forumet Tieba (som tidigare läckt andra Nintendo-modeller och titlar), som visar både utseendet på konsolens förpackning och själva hårdvaran. Denna nya OLED-modell har detaljer på både själva enheten, och dockningsstationen samt även Joy-Cons.

The Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the KingdomThe Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom släpps den 12 maj och vad de symboler som syns på enheten betyder, har vi ännu ingen aning om. Med tanke på att enheterna verkar vara i full färd att produceras, kan vi dock vara tämligen säkra på att vi slipper fler förseningar.

HQ

Relaterade texter



Loading next content