Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
artiklar

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

Undrar du vad du har att se fram emot på Netflix under julmånaden? Varför inte låta oss hjälpa dig med det...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Julmånaden är en tid då det är extra rekommenderat att lägga fötterna i kors, mysa med varma drycker och titta på alla typer av filmer och TV-serier med familj och vänner, men vad exakt ska du titta på under december 2022? Om du har ett Netflix-abonnemang kanske vi kan hjälpa dig med den här samlingen av filmer och serier som anländer till streaming-tjänsten under de kommande dagarna och veckorna.

TV-serier


Dead End - 1 december

CAT - 9 december

Glitter - 14 december
I Sopot i Polen 1976 navigerar tre beslutsamma kvinnor genom sociala och politiska förändringar medan de strävar efter att hitta oberoende, ekonomisk frihet och kärlek.

Detta är en annons:
Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

Alice in Borderland: Säsong 2 - 22 december
Spelen är dödligare och världen vildare och grymmare; men kommer Arisu någonsin att klara sig tillbaka till den verkliga världen - och kommer det att vara värt allt han förlorat?

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022
Detta är en annons:

The Witcher: Blood Origin - 25 december
Mer än tusen år innan The Witcher-världen förenar sig sju utstötta i alvvärlden för ett farligt uppdrag mot en ostoppbar makt.

Time Hustler - 25 december

Treason - 26 december

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

My Next Guest med David Letterman och Volodymyr Zelenskyy - Ej spikat
David Letterman reser till Kiev, Ukraina, för ett djupgående samtal med president Volodymyr Zelenskyy i vad som med största säkerhet kommer att bli en intervju som inte liknar något vi någonsin sett med denna modiga man.

Filmer

HQ

Troll - 1 december
När en explosion i de norska bergen väcker ett uråldrigt troll utser myndigheterna en orädd paleontolog för att förhindra dödlig förödelse.

Scrooge: A Christmas Carol - 2 december
På en kall julafton har den själviska snåljåpen Ebenezer Scrooge en natt kvar att möta sitt förflutna - och förändra framtiden - innan tiden rinner ut.

Warriors of Future - 2 december

HQ

Guillermo del Toros Pinocchio - 9 december
Den Oscarsbelönade filmskaparen Guillermo del Toro återuppfinner den klassiska berättelsen om en trädocka som får liv i denna fantastiska musikaliska stop-motion-berättelse.

I Believe in Santa - 14 december

A Not So Merry Christmas - 20 december

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

Glass Onion: A Knives Out Mystery - 23 december
I uppföljaren till Rian Johnsons "Knives Out" reser detektiven Benoit Blanc till Grekland för att ta reda på vad som händer i ett mysterium som involverar en ny skara färgstarka misstänkta personLoading next content