Svenska
Gamereactor
artiklar

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

Undrar du vad du har att se fram emot på Netflix under julmånaden? Varför inte låta oss hjälpa dig med det...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Julmånaden är en tid då det är extra rekommenderat att lägga fötterna i kors, mysa med varma drycker och titta på alla typer av filmer och TV-serier med familj och vänner, men vad exakt ska du titta på under december 2022? Om du har ett Netflix-abonnemang kanske vi kan hjälpa dig med den här samlingen av filmer och serier som anländer till streaming-tjänsten under de kommande dagarna och veckorna.

TV-serier


Dead End - 1 december

CAT - 9 december

Glitter - 14 december
I Sopot i Polen 1976 navigerar tre beslutsamma kvinnor genom sociala och politiska förändringar medan de strävar efter att hitta oberoende, ekonomisk frihet och kärlek.

Detta är en annons:
Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

Alice in Borderland: Säsong 2 - 22 december
Spelen är dödligare och världen vildare och grymmare; men kommer Arisu någonsin att klara sig tillbaka till den verkliga världen - och kommer det att vara värt allt han förlorat?

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022
Detta är en annons:

The Witcher: Blood Origin - 25 december
Mer än tusen år innan The Witcher-världen förenar sig sju utstötta i alvvärlden för ett farligt uppdrag mot en ostoppbar makt.

Time Hustler - 25 december

Treason - 26 december

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

My Next Guest med David Letterman och Volodymyr Zelenskyy - Ej spikat
David Letterman reser till Kiev, Ukraina, för ett djupgående samtal med president Volodymyr Zelenskyy i vad som med största säkerhet kommer att bli en intervju som inte liknar något vi någonsin sett med denna modiga man.

Filmer

HQ

Troll - 1 december
När en explosion i de norska bergen väcker ett uråldrigt troll utser myndigheterna en orädd paleontolog för att förhindra dödlig förödelse.

Scrooge: A Christmas Carol - 2 december
På en kall julafton har den själviska snåljåpen Ebenezer Scrooge en natt kvar att möta sitt förflutna - och förändra framtiden - innan tiden rinner ut.

Warriors of Future - 2 december

HQ

Guillermo del Toros Pinocchio - 9 december
Den Oscarsbelönade filmskaparen Guillermo del Toro återuppfinner den klassiska berättelsen om en trädocka som får liv i denna fantastiska musikaliska stop-motion-berättelse.

I Believe in Santa - 14 december

A Not So Merry Christmas - 20 december

Netflix: Detta kan du titta på i december 2022

Glass Onion: A Knives Out Mystery - 23 december
I uppföljaren till Rian Johnsons "Knives Out" reser detektiven Benoit Blanc till Grekland för att ta reda på vad som händer i ett mysterium som involverar en ny skara färgstarka misstänkta person



Loading next content